Доступність посилання

ТОП новини

Путін заявляє, що його немає в «панамських документах»


Володимир Путін
Володимир Путін

Президент Росії Володимир Путін заявляє, що в розслідуванні Міжнародного консорціуму журналістських розслідувань немає прямих посилань на те, що він володіє офшорами. Путін додав, що не бачить в «панамських документах» корупційної складової.

Також у зв’язку з розслідуванням Путін заявив про спроби «розгойдати зсередини ситуацію» в Росії і зазначив, що найпростіший спосіб це зробити – «внести недовіру до влади».

Президент Росії також підкреслив, що пишається дружбою з музикантом Сергієм Ролдугіним. Путін заявив, що «майже всі гроші, які він заробив, він витратив на придбання музичних інструментів за кордоном і привіз їх в Росію».

3 квітня Міжнародний консорціум журналістських розслідувань опублікував матеріал про корупцію у вищих ешелонах влади в декількох країнах світу. Головний розділ «російської частини» документів присвячений близькому до президента Росії петербурзькому віолончелісту Сергію Ролдугіну і «мережі офшорів», «пов’язаних з Путіним». Зокрема, в розслідуванні стверджується, що близькі Володимиру Путіну люди через банк «Росія» і панамські офшорні компанії «відмили» понад 2 мільярди доларів.

XS
SM
MD
LG