Доступність посилання

ТОП новини

Фоторепортаж: Черкащани нагадали про другу річницю початку АТО пам’ятною ходою

Сьогодні близько півтисячі черкащан пройшли пам'ятною ходою з нагоди другої річниці неоголошеної війни на Донбасі, що отримала в Україні офіційну назву «Антитерористична операція» (АТО). Серед учасників заходу – бійці, родичі загиблих військових, прикордонники, волонтери та студенти черкаських вишів.

Хода стартувала центральним бульваром Шевченка від площі Богдана Хмельницького. У руках родичі та військові побратими тримали великі портрети черкащан, полеглих на сході України.

Завершилися пам’ятні заходи у Долині троянд мітингом. Під час нього «азовець» Дмитро Кухарчук зробив «перекличку» особового складу – зачитав імена загиблих на сході черкащан. На кожне ім’я присутні вигукували «в строю». На честь полеглих бійців і під вигуки «Герої не вмирають, вмирають вороги!» запалили фаєри.

Зображення 16x9

Дар’я Бунякіна

Співпрацює із Радіо Свобода з 2010 року. Народилася у Черкасах. Закінчила Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького за спеціальністю «Журналістика». Має досвід роботи в газетній та телевізійній журналістиці.

XS
SM
MD
LG