Доступність посилання

ТОП новини

ГПУ: Матіос передав міністру юстиції Ізраїлю запит про вручення підозри Ставицькому


Едуард Ставицький
Едуард Ставицький

Головний військовий прокурор України передав міністру юстиції Ізраїлю запит Генеральної прокуратури про вручення повідомлення про підозру екс-міністру енергетики та вугільної промисловості Едуарду Ставицькому, який, за даними правоохоронців, переховується в цій державі як її громадянин Натан Розенберг.

Як повідомляє прес-служба Генпрокуратури, під час переговорів в Ізраїлі в Кнесеті головний військовий прокурор Анатолій Матіос передав запит ГПУ про міжнародну правову допомогу у розслідуванні щодо Ставицького, зокрема щодо вручення останньому повідомлення про підозру у вчиненні особливо тяжких злочинів проти держави.

«Ізраїльська сторона в особі міністра юстиції запевнила у організації розгляду вказаного клопотання у найкоротші строки», – зазначили в ГПУ.

19-21 квітня заступник генерального прокурора України – головний військовий прокурор Анатолій Матіос відвідав з офіційним візитом Ізраїль.

Україна розшукує колишнього міністра енергетики та вугільної промисловості Едуарда Ставицького за звинуваченням у привласненні, розтраті майна або заволодінні його шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах

Як заявив на початку квітня цього року міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, Ставицький все ще перебуває в розшуку Інтерполу.

XS
SM
MD
LG