Доступність посилання

ТОП новини

Штаб АТО: бойовики сьогодні 14 разів обстріляли позиції військових на Донбасі


Ілюстративне фото
Ілюстративне фото

У штабі АТО заявляють, що сьогодні проросійські бойовики 14 разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі.

Як повідомляють у прес-центрі штабу, «найгарячішою точкою» залишаються позиції українських військових неподалік Донецька.

«Там ворог обстрілював опорні пункти сил АТО біля Красногорівки з мінометів калібрів 82 та 120 міліметрів, а також гранатометів та стрілецької зброї. В районі Мар’їнки бойовики били з гранатометів різних систем та стрілецької зброї», – йдеться у повідомлені.

За даними штабу, на маріупольському напрямку сепаратисти обстрілювали позиції українських військових з озброєння БМП біля Славного, а неподалік Гнутова зі стрілецької зброї, а в районі Новотроїцького бойовики обстріляли опорні пункти військових з ПТРК (протитанкового ракетного комплексу).

В угрупованні «ДНР» заявили, що українські військові вранці обстріляли з мінометів село Спартак і околиці Донецького аеропорту. В угрупованні «ДНР» заявляють, що українські військові минулої доби 30 разів порушили режим тиші.Сепаратисти з угруповання «ЛНР» заявляють, що за минулу добу українські військові вісім разів обстріляли позиції бойовиків.

За підсумками сьогоднішнього засідання Контактної групи спеціальний представник ОБСЄ в групі Мартін Сайдік повідомив, що Контактна група ухвалила заяву, в якій підтримала намір усіх учасників Мінського процесу забезпечити повне дотримання режиму припинення вогню на Донбасі з настанням Великодня і Травневих свят. Режим повного припинення вогню повинен настати з 30 квітня 2016 року.

XS
SM
MD
LG