Доступність посилання

ТОП новини

США мають бути опорою України – конгресмен-республіканець 


©Shutterstock
©Shutterstock

«Зараз надсилається поганий сигнал і, на жаль, саме так відбувається за цієї Адміністрації, але українці повинні знати, що ми – з ними» – Адам Кінзінґер

Конгресмен від Республіканської партії США Адам Кінзінґер переконаний, що проводити вибори на окупованих проросійськими сепаратистами територіях Донбасу нині не на часі. Про це він заявив в коментарі «Голосу Америки».

«Напевно, ні. Потрібен час. Щоб провести вибори, люди мають бути вільні від залякування. Потрібно мати можливість висловити свою думку. Натомість зараз ви маєте росіян і сепаратистів, які задіяні у військових діях», – заявив Кінзінґер.

Конгресмен висловив сподівання, що захоплені незаконним чином території України повернуться під її контроль.

«Я вірю в суверенну Україну, в об’єднання всієї України, включно з Кримом. Це – очевидно. Але врешті-решт ми повинні бути міцною опорою для людей і ми будемо продовжувати це робити», – додав політик-республіканець.

Він також зазначив, що нинішня адміністрація президента США Барака Обами надсилає не достатньо сильний сигнал підтримки Києву.

«Може, зараз надсилається поганий сигнал і, на жаль, саме так відбувається за цієї Адміністрації, але українці повинні знати, що ми – з ними», – додав Адам Кінзінґер.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG