Доступність посилання

ТОП новини

Перед падінням у літаку авіакомпанії EgyptAir могло було задимлення – ЗМІ


У літаку Airbus A320 авіакомпанії EgyptAir, який розбився в ніч на 19 травня, незадовго до падіння могло бути задимлення поблизу туалету. Про це пишуть міжнародні ЗМІ, зокрема CNN та The Wall Street Journal, з посиланням на інформацію сайту Aviation Herald, що охоплює дані, пов’язані з цивільною авіацією.

Повідомляється, що Адресно-звітна система авіаційного зв'язку зафіксувала задимлення у вбиральні біля кабіни пілота. Інших подробиць немає.

Наразі рятувальники зібрали останки людей, а також частини багажу на місці падіння літака у водах Єгипту. Експерти за приблизно 180 миль на північ від Александрії шукають бортові самописці, які можуть пролити світло на причину падіння літака.

Експерти повідомили, що коли літак вирушав з Парижа до Каїра, то небо було чистим, ніч ясною, але незадовго до падіння у море Airbus A320 спочатку відхилився вліво, потім вправо, а пізніше взагалі розвернувся. Жодного сигналу про лихо не було. Всі 66 людей, що були на облавку, загинули.

Дослідники в аеропорту Шарля де Голля у Парижі, звідти літак злетів, ретельно вивчили список пасажирів і опитали членів наземного екіпажу.

Прем'єр-міністр Єгипту Шариф Ісмаїл заявив, що рано говорити про причину авіакатастрофи, тоді як міністр авіації сказав, що теракт є більш вірогідною причиною, ніж технічний збій. Однак жодних доказів чиновник не надав.

Жодне екстремістське угрупування не взяло на себе відповідальність за падіння літака.

XS
SM
MD
LG