Доступність посилання

ТОП новини

Політтехнолог Грановський каже, що не отримував 2 мільйони доларів на піар регіоналів на «Інтері»


Володимир Грановський
Володимир Грановський

Політтехнолог Володимир Грановський стверджує, що не отримував два мільйони доларів із «чорної каси» Партії регіонів у 2012 році і що викладені документи – компіляція. Про це він заявив у коментарі програмі «Схеми» (спільний проект Радіо Свобода і телеканалу «UA:Перший»).

«Я не працював на Партію регіонів ніколи. У 2012 році і по цей день неформальним куратором новин на «Інтері» був Ігор Шувалов і його політичний бос Сергій Льовочкін. Саме Шувалов запустив дезінформацію в ЗМІ, що я автор плакату про три сорти (українців – ред.). У мене немає ніяких стосунки з каналом «Інтер» від того моменту, коли я пішов звідти у 2006 році», – зазначив Володимир Грановський.

В оприлюднених «Українською правдою» документах фігурує прізвище Грановський В., якому нібито було видано два мільйони доларів з призначенням платежу «PR на телеканалі «Інтер», датований 8 червня 2012 року.

Політтехнолог висловив переконання, що йдеться про «якісну компіляцію».

«Реальні документи склеєні з симулянтами. У нашій роботі це стандартний прийом», – додав Грановський.

На запитання, чи це його почерк у «чорній бухгалтерії» Партії регіонів і чи отримував він два мільйони доларів, політтехнолог відповів: «Я не отримував жодної гривні. І не міг формально навіть отримувати, оскільки не мав і не міг мати жодних контактів із людьми, які працювали на «Інтері» і які працюють до цього часу».

Грановський відомий своїми заявами про те, що угруповання «ДНР» і «ЛНР» є продовженням розпаду Радянського Союзу.

Детальний аналіз опублікованих документів дивіться у програмі «Схеми» у четвер о 21:50 на «UA:Першому» каналі і сайті Радіо Свобода.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

ФОТО ТА ВІДЕО

XS
SM
MD
LG