Доступність посилання

ТОП новини
Події

Новий дизайн сайту Радіо Свобода. Питання і відповіді


В Українській редакції Радіо Свобода змінився вигляд сайту www.RadioSvoboda.org. Даємо відповіді на основні запитання.

Навіщо це зроблено?

Для зручності в користуванні. Ми об’єднали дві версії сайту: мобільну і стаціонарну. Річ у тому, що за останні два роки суттєво зросла кількість переглядів із телефонів та планшетів. Тепер, заходячи на сайт у різний спосіб, ви будете бачити один і той же вміст, а сайт буде адаптуватися під ваш екран. Тому новий дизайн і називається «адаптивним».

Чим цей адаптивний дизайн відрізняється від звичного класичного?

Функціональністю і виглядом. Вміст сайту буде універсальним на всьому спектрі пристроїв – смартфоні, планшеті, ноутбуці та телевізорі з виходом в інтернет. Сторінка буде стискатися або розтягуватися, залежно від розміру вашого екрану. Спробуйте самі!

На адаптивний дизайн перейшли багато сайтів світових і українських ЗМІ: The Washington Post, The Guardian, BBC, «Українська правда», «Громадське телебачення» та багато інших. На новий дизайн вже перейшла і ціла низка інших сайтів Радіо Свобода / Радіо Вільна Європа.

Рубрикація сайту

Ми змінили рубрикацію (навігацію сайтом), що у верхній планці сайту. Це допоможе знайти матеріали, які Вас можуть зацікавити.

Як побачити усі найсвіжіші статті, інтерв’ю?

Для цього потрібно натиснути кнопку «ВСЕ ЗА ДОБУ» у верхній частині сайту після віджету «ТОП-ТЕМА».

Як знайти конкретні передачі?

На головній сторінці ви бачите тільки останні передачі, а щоб побачити все – потрібно перейти в розділ «Програми». Для зручності зробіть собі закладку на те, що ви читаєте найчастіше, або підпишіться через RSS.

Як слухати радіо?

Праворуч нагорі є кнопка «РАДІО». Там можна ввімкнути прямий ефір, можна подивитися розклад передач, підписатися на подкасти. Там же ви знайдете посилання на наші передачі, що виходять як в ефірі, так і на сайті: http://www.radiosvoboda.mobi/radioschedule.html

Також можна нас слухати за допомогою Soundcloud. Підписуйтесь: https://soundcloud.com/radiosvoboda

Як можна подивитися архів?

Ми працюємо над цим. У червні-липні з’явиться і календар, і можливість шукати за датою і за підсумками року – як завгодно. Поки що ви можете вибрати потрібну передачу в розділі меню і знайти відповідне аудіо або текст, який вам потрібен.

Критикуйте і висловлюйте побажання!

Свої зауваження та побажання щодо нового дизайну висловлюйте у коментарях або надсилайте електронною поштою на адресу: DubchakA@rferl.org

Ми вдосконалюємося, і ваші зауваження для нас корисні – будемо намагатися врахувати їх!


Радіо Свобода у соціальних мережах і на YouTube

Радіо Свобода працює на всіх платформах – в ефірі, на сайті, в соціальних мережах YouTube . Ви можете підписатися на нас повсюди.

Соціальні мережі

Facebook: www.facebook.com/RadioSvoboda.Org

Twitter: twitter.com/radiosvoboda

ВКонтакте: vk.com/radiosvobodaua

Однокласники: www.odnoklassniki.ru/radiosvoboda

Google+: plus.google.com/+radiosvoboda

YouTube

Обрані відеосюжети Радіо Свобода розміщує на своєму каналі YouTube: http://www.youtube.com/c/RadioSvobodaOrg

Відеопрограми та прямі ефіри Радіо Свобода ви можете переглянути на каналі: https://www.youtube.com/c/radiosvoboda

RSS канали і щоденна розсилка

RSS канали дозволяють отримувати весь контент нашого сайту, що регулярно оновлюється. Більше про це: http://www.radiosvoboda.mobi/rss.html?tab=Rss

Вибрані матеріали Радіо Свобода можна отримувати наприкінці дня через безкоштовну електронну розсилку. Більше про це: http://www.radiosvoboda.mobi/subscribe.html

XS
SM
MD
LG