Доступність посилання

ТОП новини

В «Укрзалізниці» повідомляють про викрадення голови департаменту електропостачання


©Shutterstock
©Shutterstock

Начальник департаменту інформаційної політики і зв’язків з громадськістю «Укрзалізниці» Даниїл Ваховський повідомляє про викрадення голови департаменту електропостачання компанії Валерія Людмирського.

«Близько двох годин тому викрали начальника департаменту електропостачання «Укрзалізниці» Валерія Людмирського. У цей час він вигулював пса, якого викрадачі застрелили», – написав Ваховський у Facebook.

«Наш департамент безпеки працює спільно з правоохоронними органами, щоб знайти його якомога швидше. Попередньо ми пов’язуємо викрадення з професійною діяльністю. Електропостачання УЗ – це багатомільйонні контракти, в яких часто зацікавлені компанії, які мають зв'язки в кримінальних колах», – додав Даниїл Ваховський.

Інформацію про викраденняВалерія Людмирського підтвердив і міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

«Сподіваюся, що правоохоронні органи швидко зможуть встановити його місцезнаходження і він неушкодженим повернеться додому. Водночас, ситуація в «Укрзалізниці» тривожить все більше. Планую сьогодні провести грунтовну розмову з Войтехом Бальчунов щодо реального стану справ у компанії, кадрової політики та плану дій реформування УЗ», – написав Олелян у Facebook.

У поліції цих повідомлень наразі не коментували.

XS
SM
MD
LG