Доступність посилання

ТОП новини

За минулу добу на Донбасі 7 військових загинули, ще 14 поранені – Лисенко


Андрій Лисенко
Андрій Лисенко

За минулу добу на Донбасі семеро українських військових загинули,ще 14 поранені, повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.

У Луганській військово-цивільній адміністрації заявили, що двоє українських військовослужбовців загинули і четверо отримали поранення в результаті підриву автомобіля на міні поблизу села Кримського Новоайдарського району Луганської області і обстрілу бойовиків. Це сталося ввечері 18 липня.

Сепаратисти з угруповання «ДНР» звинувачують українських військових в нічних обстрілах селища Трудівське, Зайцева, села Василівка, Спартак, Жабічеве, промзони Ясинуватої, Докучаєвська і села Саханка.

В угрупованні «ЛНР» кажуть, що за минулу добу українські військові п’ять разів обстріляли їхні позиції, зокрема, район села Логвинове

Від кінця квітня мав би діяти режим припинення вогню на Донбасі, про що домовилися учасники Тристоронньої контактної групи. Проте обстріли на Донбасі тривають, а сторони конфлікту звинувачують одна одну у порушенні режиму тиші.

XS
SM
MD
LG