Доступність посилання

ТОП новини

Поліція розглядає кілька версій викрадення чиновника «Укрзалізниці»


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Поліція Києва заявляє, що розглядає кілька версій викрадення керівника департаменту електропостачання «Укрзалізниці» Валерія Людмирського, зокрема і ту, що стосується його професійної діяльності.

У поліції також закликали можливих очевидців події надати правоохоронним органам відому їм інформацію.

Раніше поліція Києва повідомила про порушення справи за статтею «незаконне позбавлення волі або викрадення людини» через зникнення посадовця «Укрзалізниці».

Триває досудове розслідування викрадення, яке, за даними правоохоронців, сталося в столиці України у Солом’янському районі ввечері 18 липня.

«Невідомі в масках кількома пострілами застрелили собаку, якого вигулював хазяїн, після чого під примусом заштовхали чоловіка в автомобіль та поїхали з місця пригоди у невідомому напрямку», – йдеться в повідомленні поліції Києва.

Раніше представник «Укрзалізниці» і міністр транспорту України Володимир Омелян повідомили, що був викрадений начальник департаменту електропостачання «Укрзалізниці» Валерій Людмирський. «Сподіваюся, що правоохоронні органи швидко зможуть встановити його місце перебування і він неушкодженим повернеться додому», – написав Омелян у Facebook.

XS
SM
MD
LG