Доступність посилання

ТОП новини

З питанням про Трампа звертайтесь одразу до Москви – речник Білого дому


Дональд Трамп
Дональд Трамп

Звернутись до Москви із запитанням, чи підтримує Путін Дональда Трампа порадив речник Білого дому Ерік Шульц, відповідаючи на питання, чи вважають в адміністрації Барака Обами, що республіканця підтримує Росія. Про це у Twitter повідомив Марк Ноллер, офіційний кореспондент каналу CBS у Білому домі.

«Запитайте Москву. Я переконаний, що вони вам негайно дадуть відповідь», – відповів Шульц журналісту.

Напередодні з'їзду Демократичної партії сайт Wikileaks оприлюднив листування демократів, з якого випливає, що у партії спрямовано діяли проти сенатора від штату Вермонт Берні Сандерса, який тривалий час був основним конкурентом Гілларі Клінтон у боротьбі за офіційну номінацію від партії.

У таборі демократів заявили, що за публікацією стоять російські хакери. Низка американських ЗМІ та оглядачів цього тижня пишуть про зв'язки Трампа з Росією.

Популярними є вимоги до Трампа оприлюднити податкові декларації та відповісти, чи має він позики від російських банків.

«Можливо, Трамп не оприлюднює свої податкові декларації, тому що він пов'язаний із російськими олігархами та інше. Я не оцінюю, чи були б такі зв'язки позитивом, чи негативим, але подібну здогадку вважаю раціональною», – заявив в ефірі каналу Fox екс-редактор The National Reivew Джордж Вілл.

У таборі Трампа відкидають ці звинувачення.

«Жартують, що Росія злила листування демократів (може, їм варто би такого взагалі не писати?), бо я подобаюсь Путіну», – твітнув у неділю сам політик.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG