Доступність посилання

ТОП новини

Прикордонники: КПВВ «Чонгар» уже працює, але «Чаплинка» та «Каланчак» – ні


Пункт пропуску російської влади Криму у бік Джанкоя
Пункт пропуску російської влади Криму у бік Джанкоя

Державна прикордонна служба України повідомляє про відновлення пропускних операцій на контрольному пункті в’їзду-виїзду «Чонгар» на адміністративній межі з Кримом. Водночас іще два КПВВ – «Чаплинка» та «Каланчак» – досі не працюють.

«Близько 10 годин 50 хвилин російська окупаційна влада відновила пропускні операції у напрямку КПВВ «Чонгар». У напрямку контрольних пунктів в’їзду-виїзду «Чаплинка» та «Каланчак» пропуск осіб та транспортних засобів не здійснюється», – йдеться у повідомленні відомства.

Відновлення пропускних операцій на пункті пропуску «Чонгар» у коментарі проекту Радіо Свобода «Крим. Реалії» підтвердили й на підконтрольній Росії Кримській митниці.

Водночас засупник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука на своїй сторінці у «Фейсбуці» повідомляє про повне відновлення пропускних операцій на всіх трьох КПВВ.

Раніше українська прикордонна служба заявила, що російська влада Криму «з невстановлених причин призупинила здійснення пропускних операцій громадян та транспортних засобів на адмінмежі з Кримом».

Росія не коментувала заяву українських прикордонників.

XS
SM
MD
LG