Доступність посилання

ТОП новини

Луценко повідомляє про затримання податківців часів Януковича


Юрій Луценко
Юрій Луценко

Генеральний прокурор України Юрій Луценко повідомляє про затримання колишнього першого заступника голови Державної податкової служби Андрія Головача.

«У рамках розслідування справи Віктора Януковича Військова прокуратура разом з СБУ затримала і провела обшук у колишнього першого заступника голови Державної податкової служби генерал-полковника Головача. Одночасно були затримані ще 4 посадовці податкових органів часів Клименка (екс-міністра доходів і зборів – ред.)», – написав Луценко 9 серпня у Facebook.

«Вони підозрюються у незаконному відшкодуванні ПДВ підприємствам з ознаками фіктивності, що перебували під контролем злочинної групи Віктора Януковича, Миколи Азарова, Олександра Клименка, на суму 3 мільярди 166 мільйонів 90 тисяч гривень», – додав Юрій Луценко.

За словами Юрія Луценка, у вівторок суд погодив арешт Андрія Головача з можливістю застави 200 мільйонів гривень, а клопотання про арешт інших затриманих суд розглядатиме в середу.

У лютому 2014 року тодішній президент Віктор Янукович утік з України. Відтоді він живе у Росії. Також разом з ним територію України покинула низка посадовців часів його правління.

XS
SM
MD
LG