Доступність посилання

ТОП новини

Єфремов вважає сьогоднішні заяви Луценка тиском на суд


Колишній лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов вважає сьогоднішні заяви генпрокурора Юрія Луценка тиском на суд.

Він зазначив, що для нього «був відкриттям сьогоднішній виступ Луценка, коли він сказав, що він мене ненавидить».

«У мене немає таких високих почуттів до Юрія Віталійовича, я з ним не знайомий… Коли генпрокурор говорить, що він мене ненавидить, я розумію, як його підлеглі будуть діяти в прокуратурі, виконуючи бажання генпрокурора… Це виходить беззаконня і прямий шлях до тиранії в нашій державі. І коли ця прес-конференція відбувається за дві години до суду – це тиск на суд», – сказав Єфремов.

Раніше сьогодні на прес-конференції генеральний прокурор Юрій Луценко, серед іншого, заявив, що Єфремов «відкрив двері війни» в Україну.

«Як генпрокурор не маю права кидатися висловом про підозрюваних або обвинувачених, просто я скажу, що я не маю позитивних ставлень до того чи іншого персонажа. Єфремов – це чи не перший, єдиний за весь мій час роботи фігурант, до якого в мене є різко негативне ставлення», –сказав Луценко.

Сьогодні Апеляційний суд Києва розглядає скарги адвокатів на арешт Єфремова.

30 липня генпрокурор Юрій Луценко повідомив про затримання Олександра Єфремова, якого прокуратура підозрює у причетності до створення угруповання «ЛНР», дій із метою зміни меж території України та заволодіння майном «Луганськвугілля». Сам Єфремов усі звинувачення на свою адресу відкидає.

1 серпня Печерський районний суд Києва арештував Єфремова на 2 місяці. Захист політика оскаржив це рішення.

XS
SM
MD
LG