Доступність посилання

ТОП новини

Луценко: на Миколаївщині поліцейський стріляв по закутому в кайданки чоловіку


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Генеральний прокурор України Юрій Луценко повідомив, що в Миколаївській області 24 серпня затримані троє поліцейських, що підозрюються в жорстокому побитті чоловіка.

«Експертиза встановила, що крім побоїв, поліцейський стріляв по закутому в кайданки з травматичного пістолета», – написав Луценко у Facebook.

За словами генпрокурора, запобіжний захід затриманим суд обиратиме сьогодні, 25 серпня.

У ніч на середу в райцентрі Криве Озеро Миколаївської області загинув Олександр Цукерман, якому був 31 рік.

Миколаївська обласна інтернет-газета «Новості-Н» повідомила, що чоловіка на очах дружини й дітей на смерть забили працівники місцевого відділення поліції, натомість силовики подали цілком іншу версію подій.

За словами сусідів, родина була цілком щасливою, жила в достатку. Сам Олександр Цукерман також характеризується позитивно, ні в пияцтві, ні в буйній поведінці ніколи помічений не був.

Біля будинку загиблого зібралося близько 200 обурених місцевих мешканців, лунали заклики до штурму райвідділу поліції. Люди не давали поліцейським вивезти тіло до міста Первомайська на судово-медичну експертизу під приводом того, що «вся поліція в Первомайську продажна», пише видання.

У поліції Миколаївської області, зі свого боку, повідомили, що близько 3-ї години ночі на середу до поліції Кривоозерського району Миколаївської області звернувся 46-річний місцевий мешканець із заявою про те, що його побив 32-річний чоловік, відібравши його особисті речі та гроші. Майже одночасно надійшло повідомлення по телефону про те, що той же порушник за місцем свого мешкання вчиняє хуліганські дії.

Потерпілий, водій таксі, розповів, що він приїхав на виклик за вказаною адресою, до нього вийшов домовласник та, спричинивши йому тілесні ушкодження, відібрав у нього сумку та 500 гривень.

За версією поліції, прибувши до місця події, поліцейські застосували заходи фізичного впливу та кайданки. Чоловікові, який продовжував чинити опір, у певну мить стало зле. Правоохоронці викликали швидку медичну допомогу, але медики вже констатували смерть домовласника, повідомили в поліції.

XS
SM
MD
LG