Доступність посилання

ТОП новини

У Києві загинув журналіст, поліція з’ясовує обставини смерті


У Києві напередодні ввечері загинув журналіст. Про це повідомляє прес-служба столичної поліції. Наразі смерть розслідують як самогубство.

За даними з соціальних мереж, загиблий – засновник інформаційного агентства «Новий регіон» Олександр Щетинін. У поліції, однак, відмовилися підтвердити або спростувати цю інформацію.

«Повідомлення про це надійшло до Подільського управління поліції близько півночі. Коли на місце події прибула слідчо-оперативна група, на балконі виявили чоловіка із вогнепальним пораненням голови. За попередніми висновками судмедексперта, смерть наступила у період із 20-ї до 21:30», – йдеться у повідомленні на сайті поліції.

«Під час огляду місця події правоохоронці вилучили стріляну гільзу, травматичний пістолет, магазини до нього та передсмертну записку. Двері у квартиру були зачинені, обстановка у помешканні не порушена», – інформує прес-служба поліції.

За даними правоохоронців, загиблий – «уродженець Російської Федерації, 1962 року народження, кілька років жив у Києві, був директором інтернет-видавництва».

Кримінальне провадження відкрите за статтею про умисне вбивство з додатковою правовою кваліфікацією «Самогубство».

XS
SM
MD
LG