Доступність посилання

ТОП новини

Карімов пережив крововилив у мозок, стан президента Узбекистану стабільний – дочка


Іслам Карімов
Іслам Карімов

Президент Узбекистану Іслам Карімов госпіталізований із крововиливом у мозок. Про це повідомила його дочка Лола Карімова-Тілляєва в Instagram.

«Унаслідок мозкового крововиливу, який стався в суботу вранці, він госпіталізований і перебуває в реанімаційному відділенні. Стан його оцінюється як стабільний. На даний момент ще рано робити якісь прогнози щодо його майбутнього стану», – написала вона й закликала молитися за здоров’я батька.

За поширеним раніше 29 серпня повідомленням уряду Узбекистану, лікарі наполягають на «повному медичному обстеженні» президента Карімова.

Повідомлення з’явилося наступного дня після того, як 28 серпня стало відомо про шпиталізацію 78-річного Карімова. Про те, яке саме захворювання в Карімова, тоді не повідомляли, заявивши лише, що він «отримує необхідну медичну допомогу» в одній із лікарень Ташкента.

Востаннє Карімов, який править Узбекистаном понад 25 років, з’являвся на державному телебаченні 17 серпня під час зустрічі з міністром внутрішніх справ Південної Кореї.

Очікувалося, що 1 вересня Іслам Карімов візьме участь в урочистостях із нагоди Дня незалежності Узбекистану.

XS
SM
MD
LG