Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко оголосив про призначення Ложкіна до Інвестради, адміністрацію президента очолив Райнін


Екс-голова адміністрації президента України Борис Ложкін (©Shutterstock)
Екс-голова адміністрації президента України Борис Ложкін (©Shutterstock)

Президент України Петро Порошенко оголосив, що теперішній голова його адміністрації Борис Ложкін переходить на роботу керівника Національної інвестиційної ради. Про це голова держави заявив 29 серпня на засіданні Ради реформ у Києві.

«Треба активізувати роботу Інвестиційної ради. Я ухвалив рішення делегувати Ложкіна на цей важливий напрямок», – цитує слова Порошенка його речник Святослав Цеголко.

«Президент наголосив, що Ложкін залишається в команді – працюватиме в Інвестиційній раді і буде радником», – додав Цеголко.

Також Порошенко оголосив про призначення головою своєї адміністрації Ігоря Райніна, який дотепер працював головою Харківської облдержадміністрації.

Ігор Райнін був призначений на посаду голови Харківської обласної державної адміністрації в лютому 2015 року. До цього, з 17 листопада 2014 до 3 лютого 2015 року, був заступником голови Адміністрації президента України.

Борис Ложкін є засновником групи UMH, медіа-менеджером. На посаду голови адміністрації президента був призначений у червні 2014 року.

XS
SM
MD
LG