Доступність посилання

ТОП новини

Суд арештував на 2 місяці підозрюваного у вбивстві в Лощинівці


Суд в Ізмаїлі на Одещині заарештував на два місяці, до 25 жовтня, без права на внесення застави підозрюваного у вбивстві дівчинки в селі Лощинівка.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, прокурор після засідання заявив, що підозрюваний своєї провини не визнає, але «докази свідчать проти нього». Подробиць представник сторони обвинувачення не навів, але додав, що у справі проводять понад 10 експертиз.

Суд проводив засідання у закритому режимі.

27 серпня у Лощинівці знайшли тіло 9-річної дівчинки зі слідами зґвалтування і насильницької смерті. За підозрою у вчиненні злочину поліція затримала 21-річного чоловіка, який належить до громади ромів.

Вбивство спровокувало у селі заворушення: місцеві жителі пошкодили будинки, де живуть роми, закликаючи виселити їх. Влада погодилася із цією вимогою.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, на даний час у поселенні ромів у Лощинівці залишилися лише дві родини, одна з яких – родина підозрюваного, інші – поїхали. Раніше у селі жили близько 50 представників ромської громади.

За словами керівника поліції Одеської області Георгія Лорткіпанідзе, люди, які залишили Лощинівку, не забрали своє майно, хоча поліція гарантувати їм безпеку.

У поселенні ромів у Лощинівці залишилися лише дві родини (відео)
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:03:23 0:00

XS
SM
MD
LG