Доступність посилання

ТОП новини

Поліція: у Києві в офіс одного з телеканалів, за попередніми даними, кинули димову шашку


Поліція Києва заявляє, що сьогодні у Києві в офіс одного з телеканалів, за попередніми даними, кинули димову шашку.

«Група осіб, приблизно 20 осіб, прийшли до будівлі, встановили туристичні палатки та принесли шини. Згодом шини підпалили та кинули у будівлю, за попередньою інформацією, димову шашку. Почалася пожежа», – написала на своїй сторінці в Facebook речниця відомства Оксана Блищик.

За її словами, інформація про цю подію зареєстрована, на місці працюють пожежники, експерти і слідчо-оперативна група.

«Кількох учасників події доставляють в управління поліції для встановлення їхніх анкетних даних та надання пояснень. Після проведення перевірки слідчі нададуть правову кваліфікацію цій події», – додала вона.

У поліції не уточнюють, у будівлі якого українського телеканалу сталася пожежа, проте відомо, що за цією адресою є одне з приміщень телеканалу «Інтер», зокрема, у приміщенні за адресою Щусєва, 26 працює редакція програми новин «Подробности». Представники телеканалу наразі цей інцидент не коментували.

У лютому 2016 року телеканал «Інтер» потрапив під позапланову перевірку Нацради з питань телебачення і радіомовлення через трансляцію російських фільмів, а також через інцидент з лайкою в прямому ефірі продюсера програми «Подробности недели» росіянки Марії Столярової, яку згодом звинуватили в симпатизуванні бойовикам на Донбасі і депортували з країни.

XS
SM
MD
LG