Доступність посилання

ТОП новини

«Інтер»: внаслідок пожежі згоріла студія програми «Подробиці»


Пожежа в приміщенні компанії, яка, серед іншого, виробляє програму «Подробиці» для телеканалу «Інтер», 4 вересня 2016 року
Пожежа в приміщенні компанії, яка, серед іншого, виробляє програму «Подробиці» для телеканалу «Інтер», 4 вересня 2016 року

Телеканал «Інтер» заявляє, що в результаті сьогоднішнього підпалу повністю згоріла студія програми «Подробиці».

Як повідомляє сайт програми «Подробиці» телеканалу «Інтер», також внаслідок пожежі постраждали деякі співробітники.

«Кілька співробітників отруїлися чадним газом, їм надається медична допомога», – йдеться у повідомленні.

Телеканал заявляє не лише про підпал будівлі, а і про збройний напад на компанію «Національні інформаційні системи», що виробляє програми «Новини», «Подробиці», «Подробиці тижня».

В поліція чи ДСНС про наслідки пожежі наразі не повідомляють. Раніше у поліції Києва повідомили, що сьогодні група осіб, приблизно 20 осіб, прийшли до будівлі на вулиці Щусєва, встановили туристичні палатки та принесли шини, згодом шини підпалили та кинули у будівлю, за попередньою інформацією, димову шашку, почалася пожежа.

У серпні в інтернеті оприлюднили архів листування співробітниці «міністерства державної безпеки» угруповання «ДНР» Тетяни Єгорової з представниками українських телеканалів. Із його вмісту випливає, що низка українських телеканалів, зокрема «Інтер», узгоджували тексти своїх сюжетів із представниками підтримуваного Росією збройного сепаратистського угруповання «ДНР», визнаного в Україні терористичним. СБУ перевіряє оприлюднене в інтернеті листування.

Також у лютому 2016 року телеканал «Інтер» потрапив під позапланову перевірку Нацради з питань телебачення і радіомовлення через трансляцію російських фільмів, а також через інцидент з лайкою в прямому ефірі продюсера програми «Подробности недели» росіянки Марії Столярової, яку згодом звинуватили в симпатизуванні бойовикам на Донбасі і депортували з країни.

XS
SM
MD
LG