Доступність посилання

ТОП новини

Із готелю, де живе Кернес, вийшли автоматники і люди в цивільному


Із готелю в Харкові, де живе міський голова Геннадій Кернес і де від сьомої ранку тривали обшуки, вийшла група людей, частина з них у цивільному, частина – у балаклавах і з автоматами.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, вони відмовилися коментувати обшуки на питання журналістів і заявили, що все розповість Генпрокуратура. Після цього люди, що вийшли з готелю, сіли в авто і поїхали у невідомому напрямку.

Охорона готелю заявила, що мер Харкова коментувати ситуацію в готелі не буде, і скерувала звертатися до міської ради, де тривають обшуки.

У готелі, де живе Кернес, провели обшуки (відео)
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:50 0:00

Міський голова Харкова Геннадій Кернес зранку 15 вересня не виходить на зв’язок. Не відповідає також і телефон його соратника, депутата Верховної Ради України з фракції «Опозиційний блок» Михайла Добкіна.

Як повідомляв кореспондент Радіо Свобода, директор департаменту у справах інформації та зв’язків із громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко підтвердив інформацію, що зранку обшуки тривають у готелі «Національ», де живе міський голова Харкова, і в приміщенні Харківської міськради. Додаткові коментарі Сидоренко пообіцяв оприлюднити впродовж дня.

«Сьогодні з сьомої ранку в Харкові тривають обшуки, плануються десятки. У місто виїхали 100 співробітників ГПУ і співробітники СБУ. Обшуки відбуваються у зв’язку з кримінальною справою відносно організації схеми розкрадання 654 гектарів землі Харкова на суму 4 мільярди гривень», – повідомило видання «Українська правда» з посиланням на генерального прокурора України Юрія Луценка.

За словами генпрокурора, в організації схеми підозрюють керівництво міста.

XS
SM
MD
LG