Доступність посилання

ТОП новини

Виставку плакатів ХХ століття відкрили в «Мистецькому арсеналі»

У київському комплексі «Мистецький арсенал» розпочав роботу міжнародний виставковий проект «Ефемероїди. ХХ століття у плакаті». В експозиції представлені сотні унікальних плакатів, за допомогою яких організатори спробували здійснити візуальне дослідження Європи минулого століття.
Виставка складається з трьох розділів, що базуються на історичній конкретиці та називаються: «Війна», «Тоталітаризм», «Людина». Вона буде доступна для відвідування із 20 жовтня до 27 листопада.

Зображення 16x9

Сергій Коровайний

Фотожурналіст, візуальний сторітелер. У 2018 році повернувся в Україну із США, де навчався на магістерській програмі з Visual Storytelling як стипендіат Програми імені Фулбрайта. Працюю з фотографією, відео та технологіями віртуальної реальності. Як фотожурналіст працював із українськими та міжнародними медіа: Financial Times, Society, KyivPost, Радіо Свобода, The Ukrainians, Astana Times. Також співпрацював із ООН, ОБСЄ, DRC/DDG, Американською торговельною палатою в Україні, Британською Радою, Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ).

XS
SM
MD
LG