Доступність посилання

ТОП новини

Керівник поліції у Запорізькій області заявив, що йде у відставку


Віктор Ольховський
Віктор Ольховський

Виконувач обов’язки начальника головного управління Національної поліції у Запорізькій області Віктор Ольховський заявив, що йде у відставку за власним бажанням.

«Коли я приходив у березні 2014 року... всім казав, що я прийшов на рік-півтора, аби вивести з депресивного стану особовий склад УВС, стабілізувати ситуацію, провести реформування нашої системи, після чого готовий піти у відставку. Час пройшов – я виконую свої зобов’язання. Це рішення не вчорашнього чи позавчорашнього дня. Я написав рапорт ще 22 березня – був у Деканоїдзе. Домовились, що ми змогли провести переатестацію особового складу, запустити проект патрульної служби, яка 16 квітня у нас запрацювала. Жодних політичних підтекстів, зв’язків з якимось подіями в області чи країні.. з ними моя відставка не пов’язана», – сказав Ольховський.

1 березня 2014 року Віктор Ольховський був призначений керівником головного управління МВС у Запорізькій області. Раніше вже двічі обіймав цю посаду: з 30 січня 2006 року по 24 січня 2007року та з 2 серпня 2008 року по 2 березня 2010 року.

XS
SM
MD
LG