Доступність посилання

ТОП новини

Підзарядку військових «з коліна» показала армія США


Армії США на своєму сайті розповів про біонічну систему збереження кінетичної енергії, яка виробляється у процесі руху PowerWalk.

Система, яка кріпиться до ноги носія, «зберігає енергію, яка виділяється при випрямленні ноги, коли виконується негативна робота».

За інформацією сайту, пристрій «адаптується до ходи особи, завдяки чому солдат не відчуває, що носить на собі додаткове спорядження».

«Енергія, яка генерується цим пристроєм заряджає батарею. Метою пристрою є зменшення кількості батарей, які використовують військові у ході виконання сучасних високотехнологічних місій, або ж продовжити тривалість місії, не зменшуючи загальної ваги, яку несе солдат. Наші дослідження показали, що до 8-10 кілограмів корисного вантажу із загальної ваги, яку несе на собі військових протягом 3-добової місії, припадає на батареї», – розповів представник інженерно-дослідницького центру армії США NSRDEC Ноель Сото.

«У складних умовах пристрій потенційно може підвищити незалежність та здатність військового виживати без зовнішньої підтримки», – заявив Сото.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG