Доступність посилання

ТОП новини

НАЗК: у реєстрі немає е-декларацій трьох депутатів


Заступник голови Національного агентства з питань запобігання корупції Руслан Радецький заявляє, що у реєстрі немає електронних декларацій за 2015 рік від трьох народних депутатів.

Як написав він на своїй сторінці в Facebook, також дев’ятеро депутатів несвоєчасно подали щорічні декларації за 2015 рік.

Також, як повідомляв Радецький, для перевірки інформації з електронних декларацій, щодо яких надійдуть звернення, НАЗК використовуватиме бази даних із реєстрів держорганів, а також інших джерел інформації.

У ніч на 31 жовтня завершився перший етап подання електронних декларацій за 2015 рік для суб’єктів декларування, які займають відповідальне та особливо відповідальне становище – президент, прем’єр, члени уряду, депутати, судді, правоохоронці. За даними сайту Єдиного державного реєстру декларацій, на час завершення першого етапу було подано понад 118 тисяч декларацій (враховуючи уточнені декларації, що зберігаються в реєстрі окремо). Протягом семи днів до поданих електронних декларацій могли внести уточнення.

Відповідно до раніше опублікованого алгоритму дій НАЗК, із 31 жовтня агентство розпочинає оцінку декларацій, зокрема, на правильність та повноту заповнення, своєчасність подання.

XS
SM
MD
LG