Доступність посилання

ТОП новини

«Укравтодор»: на Львівщині тимчасово обмежили рух на дорогах загального користування


Державне агентство автомобільних доріг України («Укравтодор») заявляє, що у Львівські області тимчасово обмежили рух на дорогах загального користування.

Як повідомляє прес-служба відомства, це зробили задля «збереження здоров’я та життя учасникам дорожнього руху, недопущення заторів в русі та розчищення доріг від снігу».

За даними віце-прем’єра, міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадія Зубка, через негоду знеструмлені 430 населених пунктів у дев’яти областях України.

У Державній службі з надзвичайних ситуацій заявляють, що завтра, 14 листопада, вночі в північних і центральних областях України очікується сильний сніг. По всій території України, окрім південних і східних областей, – місцями хуртовини, пориви вітру 15-20 метрів за секунду, а на дорогах більшості областей України – ожеледиця.

Водночас у Нацполіції з посиланням на дані Укргідрометцентру повідомили, що 14-17 листопада погода зміниться на всій території України – прогнозують сильні снігопади та хуртовини. Поліція закликає водіїв неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху і нагадує, що в умовах низьких температур необхідно звертати особливу увагу на підготовку до поїздки на далекі відстані.

XS
SM
MD
LG