Доступність посилання

ТОП новини

А «Якби не війна»?.. (фотогалерея)

У Києві в суботу, 3 грудня, презентовано волонтерський фотопроект «Якби не війна», героями якого стали учасники АТО та їхні родини.

Фотопроект складається з 8 тематичних блоків (серед яких – фотопортрети та короткі історії закоханих бійців, розповіді і світлини матерів із синами, які захищають Україну), при цьому фотопортрети доповнюють короткі біографії героїв, а у блоці, який присвячено загиблим бійцям, про них розповідають побратими.

Як повідомила Радіо Свобода одна з ініціаторів проекту «Якби не війна» Юлія Волкова, цей проект здійснений волонтерами без підтримки з боку держави, допомагали десятки людей з різних куточків України.

Фотопортрети та історії героїв проекту зібрані у книгу «Якби не війна», яку нині волонтери презентували на фотовиставці. Проект (світлини та історії героїв) незабаром подорожуватиме по різних містах України.

Зображення 16x9

Андрій Дубчак

Засновник проєкту Donbas Frontliner.

Розповідаю про війну на Донбасі через історії військових і цивільнихhttps://www.instagram.com/andriy.dubchak

Фотограф. Кореспондент. На Радіо Свобода працюю з лютого 2003 року. Виконую функції редактора інтернет-сайту, займаюсь мультимедіа, SEO, фотографією, пишу. Народився 1976 року в місті Калинівка Вінницької області. Закінчив механічний факультет ВДСГІ, КПІ ФІОТ, «Журналістика цифрового майбутнього» Могилянської школи журналістики.  Лауреат конкурсу Lovie Awards у номінації Інтернет-відео за «​відео з йолки». Фіналіст конкурсу European Media Digital Award 2019 у номінації «Engagement». Золота медаль шостого міжнародного конкурсу репортерської фотографії LifePressPhoto у номінації «Гарячі новини (одиночне фото)»

XS
SM
MD
LG