Доступність посилання

ТОП новини

Геращенко: на Київщині сталася перестрілка між співробітниками ДСО і поліцейськими, є загиблі


Антон Геращенко
Антон Геращенко

Радник глави МВС Антон Геращенко заявляє, що на Київщині в селі Княжичі вночі 4 грудня в результаті перестрілки між співробітниками державної служби охорони і поліцейськими загинули п'ять людей.

За його даними, працівники карного розшуку отримали оперативну інформацію, що група, яка грабувала будинки киян і жителів Київської області, планує ще одне пограбування у Княжичах, виїхала група силовиків.

«На одній з вулиць села Княжичі в приватному будинку були поліцейські розвідники, завдання яких – стежити за ситуацією і подати команду на затримання бандитів. Планувалося класичне затримання банди грабіжників в той момент, коли вони намагатимуться розпочати реалізацію злочинного задуму», – написав він на своїй сторінці в Facebook.

Геращенко зазначає, що в цей час в сусідніх будинках автоматично спрацювала охоронна сигналізація, після чого на місце прибув наряд держслужби охорони, який помітив і затримав двох поліцейських розвідників. При цьому він не уточнює, як саме охоронці затримали поліцейських.

«У той же час, група захоплення, схоже, вирішила, що співробітники розвідки потрапили в біду, захоплені злочинцями, які їх виявили, і виїхали на мікроавтобусі на вулицю, де співробітники ДСО затримали поліцейських розвідників. Між співробітниками ДСО та групою захоплення сталася перестрілка», – написав радник глави МВС.

Він зазначає, що у результаті перестрілки загинули двоє співробітників держслужби охорони, двоє поліцейських розвідників і співробітник спецпідрозділу КОРД, який входив до складу групи захоплення.

Наразі підтвердження цієї інформації з інших джерел немає.

XS
SM
MD
LG