Доступність посилання

ТОП новини

Україна найняла американських консультантів для відстоювання своїх інтересів – Шимків


Дмитро Шимків
Дмитро Шимків

Секретар Національної ради реформ, заступник голови Адміністрації президента України Дмитро Шимків заявляє, що Україна найняла американських консультантів для відстоювання інтересів держави без залучення державних коштів.

«З метою просування інтересів України у США, залучення американських інвестицій та інформування урядових і громадських інституцій США, щодо досягнень і результатів реформ в Україні, Національна рада реформ за сприяння українського Фонду підтримки реформ в Україні залучила у якості консультантів, американську компанію BGRGroup. Дана ініціатива відбувається за підтримки донорів, без використання державних коштів», – написав Шимків 18 січня у Facebook.

На початку січня низка ЗМІ повідомила, що для лобіювання інтересів України Адміністрація президента найняла компанію BGR Group, засновану колишнім губернатором штату Міссісіпі Гейлі Барбуром. За угодою, розміщеною на сайті реєстрації іноземних агентів американського уряду, вартість послуг становить 50 тисяч доларів на місяць упродовж 2017 року. Замовником угоди була вказана Адміністрація президента України.

XS
SM
MD
LG