Доступність посилання

ТОП новини

.


Форум національного порятунку заявляє, що переговори з владою можливі лише за умови визнання президентом України Леонідом Кучмою Фонду нацпорятунку демократичною опозицією і "головним учасником діалогу"

Як повідомили в п'ятницю агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі ФНП, у цих переговорах зі сторони влади повинні взяти участь президент, прем'єр-міністр і голова парламенту України.

Їх уповноваженими, наголошується в повідомленні форуму, не можуть бути люди, що фігурують в політичних скандалах останнього часу. Особливо це торкається секретаря РНБО України Євгена Марчука, який причетний до приховування інформації про обставини загибелі В'ячеслава Чорновола.

У повідомленні мовиться, що ніякі контакти з опозицією Валерія Пустовойтенка, Євгена Марчука, Віктора Мусіяки, Романа Безсмертного чи інших людей із президентського оточення не означають початку переговорів.

Інші умови, за яких опозиція готова сісти за "круглий стіл" з владою оголосять у п'ятницю на прес-конференції члени ФНП Сергій Комісаренко, Володимир Філенко та Олександр Турчинов.
XS
SM
MD
LG