Доступність посилання

ТОП новини

Парламентська хроніка


Парламентська хроніка

Київ, 3 квітня 2001 - Сьогодні на сесії Верховної Ради України виступив із заявою один з лідерів опозиційної фракції “Батьківщина” Олександр Турчинов.

“Чинний режим абсолютно не контролює ситуацію у державі”, - зазначив він. За словами Олександра Турчинова, призначення на посаду МВС пана Смирнова довело, що ані президент, ані його оточення не зацікавлені у стабілізації обстановки у державі. Стосовно Юлії Тимошенко пан Турчинов заявив, що вона не припинить політичної боротьби. За його словами, позиція партії “Батьківщина залишається чіткою: очистити Україну від кримінальних можновладців.

Лідер парламентської фракції “Яблуко” Михайло Бродський заявив сьогодні у Верховній Раді, що фракція вимагає звільнення президента Національної телекомпанії України, ведучого програми “Сім днів” на УТ-1 Вадима Долганова.

“За рахунок державних коштів промивають мізки українським громадянам. Ми даємо шанс владі упродовж нинішнього тижня звільнити пана Долганова з посади, інакше фракція “Яблуко” залишає за собою право захопити приміщення першого державного телеканалу”, - заявив Михайло Бродський.

Упродовж засідання із заявою від фракції “Лівий центр” виступив народний депутат Станіслав Ніколаєнко. Заява стосувалася критичного стану справ на селі.

Станіслав Ніколаєнко наголосив, що заробітна плата сільських трудівників утричі менша, аніж у працівників промисловості.

“Практично знищується тваринництво, інші сфери, тому фракція “Лівий центр” заявила про проведення всеукраїнських селянських зборів. Фракція вимагає перегляду державного бюджету щодо суттєвого збільшення видатків для села”, - зазначив Станіслав Ніколаєнко.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG