Доступність посилання

ТОП новини

Візит Папи Римського Іоанна Павла II в Україну допоможе Європі, у тому числі і полякам, дізнатися, що являє собою Україна, вважає голова польського комітету ЮНЕСКО і Міжнародного комітету історичних н


Візит Папи Римського Іоанна Павла II в Україну допоможе Європі, у тому числі і полякам, дізнатися, що являє собою Україна, вважає голова польського комітету ЮНЕСКО і Міжнародного комітету історичних наук Єжи Клочовський

Візит Папи Римського Іоанна Павла II в Україну допоможе Європі, у тому числі і полякам, дізнатися, що являє собою Україна, вважає голова польського комітету ЮНЕСКО і Міжнародного комітету історичних наук Єжи Клочовський.

Висловлюючи думку багатьох представників європейської політичної еліти, з якими йому довелося зустрічатися, Є.Клочовський зазначив, що в Європі поки що існує такий стереотип, коли Україну не вважають самостійною державою, без Росії.

"Така точка зору європейців руйнує погляд на цілісність Європи", - наголосив Є.Клочовський під час зустрічі з українськими журналістами у Варшаві. При цьому він додав, що роль України, Польщі, Німеччини і Франції в стабілізації Європи – це тема подальшої дискусії європейської співпраці.

Візит Папи Римського в Україну заплановано на 23-27 липня.
XS
SM
MD
LG