Доступність посилання

ТОП новини

Опозиція не має наміру оприлюднювати свою платформу для переговорів з владою після зборів засновників Форуму нацпорятунку 7 квітня, хоча про такий намір вона неодноразово повідомляла. Про зміну планів


Опозиція не має наміру оприлюднювати свою платформу для переговорів з владою після зборів засновників Форуму нацпорятунку 7 квітня, хоча про такий намір вона неодноразово повідомляла. Про зміну планів в інтерв'ю Українській Правді повідомив Володимир Філенко

Таке рішення член ради ФНП пояснив позицією Кучми: "Немає факту визнання Форуму як партнера для переговорів. Оскільки передумови наші не сприйняті, ФНП після з'їзду засновників не буде оприлюднювати свої умови. Немає про що говорити, бо немає бажання президента сідати за стіл переговорів. Тому тема на сьогодні вичерпана".

Свої подальші дії ФНП, за версією Філенка, бачить у "продовженні роботи з населенням, проведенні акцій". "Ми будемо розповсюджувати правду серед людей про нашу владу. Будемо розповсюджувати програму дій", - заявив Володимир Філенко.

Коментуючи заяви Кучми у вівторок на прес-конференції та виступ на радіо "Свобода", Філенко сказав, що "все в стилі президента, все в стилі його розуміння, все в стилі його лексики".

Говорячи про подальші дії ФНП, Філенко сказав, що "як один з варіантів ми розглядаємо процедуру імпічменту".
XS
SM
MD
LG