Доступність посилання

ТОП новини

На Одещині представниками блоку партій “Українська правиця” завершено збір підписів на підтримку уряду Віктора Ющенка


На Одещині представниками блоку партій “Українська правиця” завершено збір підписів на підтримку уряду Віктора Ющенка

Одеса, 5 квітня 2001 - На Одещині представниками блоку політичних партій “Українська правиця” завершено збір підписів на підтримку уряду Віктора Ющенка. Один із лідерів “правиці” – голова обласної організації Українського Народного Руху Віктор Цимбалюк переконаний, що пан Ющенко має серед мешканців регіону значну підтримку.

“Акція, проголошена три тижні тому, проведена надзвичайно успішно”, - наголосив лідер УНР в Одесі Віктор Цимбалюк. Станом на 5 квітня активістами лише Українського Народного Руху в області зібрано понад 20 тисяч підписів на підтримку уряду Віктора Ющенка.

Представниками партії “Реформи і порядок” так само зібрано понад 10 тисяч підписів мешканців причорноморського міста.

Віктор Цимбалюк:

“Таким чином, ми вважаємо, що в Одесі всі політичні партії, які входять до “Української правиці” зберуть поважну кількість голосів на підтримку голови Кабінету міністрів. Мешканці міста охоче беруть участь у проголошеній акції. Поширено тисячі агітаційних листівок.

Серед патріотичних сил регіону з”явилися сотні громадських активістів, які приходять до “Української правиці” та пропонують свої послуги у збиранні підписів.”

Тим часом, за словами народного депутата України Едуарда Гурвіца,“є об”єктивні показники роботи уряду, але велика проблема України полягає в тому, що вже багато років не було стабільного уряду.”

В інтерв”ю для Радіо “Свобода” пан Гурвіц зазначив:

“У цивілізованих країнах буває так, що уряд змінюється, а курс залишається таким, як і раніше. У нас дуже важливим є особистий фактор, особисте сприйняття складу Кабінету міністрів і його ставлення до економічних реформ. Без сумніву, можна говорити, що Віктор Ющенко є людиною прогресивних економічних поглядів і хоче зробити чимало добра для України. Було б небажано, щоб він відволікався на політичні бої, хоча посада голови уряду в Україні, без сумніву, є політичною.

Я думаю, що дуже важливо, щоб президент України відчув відповідальність перед народом і підтримував уряд у питаннях проведення економічних реформ. Він має відстоювати голову Кабінету міністрів у всіх політичних баталіях”.

Едуард Гурвіц переконаний, що уряд Віктора Ющенка має продовжувати роботу. “Але, без сумніву, можна говорити, що мають бути використані можливості перегляду і покращення складу уряду, але це, знову ж таки, прирогатива його голови”.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG