Доступність посилання

ТОП новини

Україна без Кучми і олігархів: “Медведчук – Пінчук – Марчук – Чінганчук – хто більший змій?”


Україна без Кучми і олігархів: “Медведчук – Пінчук – Марчук – Чінганчук – хто більший змій?”

Сьогодні у Києві пройшла акція "За Україну без Кучми і олігархів". Її організовали форум Національного порятунку та громадські комітети "За правду" та "Україна без Кучми".

Учасники мітингу опозиції вимагали відставки президента України Леоніда Кучми, "зміни системи влади", "негайної відставки" глави Державної податкової адміністрації Миколи Азарова, секретаря Ради національної безпеки і оборони Євгена Марчука, генерального прокурора Михайла Потебенька "із забороною їх використання на державній службі". Про це мовиться у схваленій резолюції. В ній також висловлюється підтримка на адресу Віктора Ющенка.

Вимоги учасників акції красномовно відображали гасла на зразок “Кучму – геть” та “Медведчук – Пінчук – Марчук – Чінганчук – хто більший змій?”

Учасники акції - окрім інших вимог - зажадали "припинення провокацій" проти екс-віце-прем'єра, члена ради Форуму нацпорятунку Юлії Тимошенко, а також надання представникам опозиції ефірного часу на центральному телебаченні і радіо по 1 годині щодня.

За повідомленнями організаторів акції, в ній взяли участь 10 тисяч осіб, хоча представники правоохоронних органів говорять про дві з половиною тисячі.
XS
SM
MD
LG