Доступність посилання

ТОП новини

Учора громадська організація "Інститут "Республіка" провела слухання щодо діалогу громадськості з правоохоронними органами


Учора громадська організація "Інститут "Республіка" провела слухання щодо діалогу громадськості з правоохоронними органами "Дотримання громадянських прав під час політичної кризи. Роль правоохоронних органів та ЗМІ"

Учора громадська організація "Інститут "Республіка" провела слухання щодо діалогу громадськості з правоохоронними органами "Дотримання громадянських прав під час політичної кризи. Роль правоохоронних органів та ЗМІ".

Слухання зумовлені значним суспільним резонансом, зокрема, подій 9-го березня, коли під час акцій протесту опозиції у Києві відбулися сутички з правоохоронними органами, в яких постраждали представники обох сторін, та інших акцій протесту.

Обговорювались також питання про роль українських ЗМІ у формуванні громадської думки щодо масових акцій, а також забезпечення конституційних прав та свобод громадян під час кризи влади і роль у цьому правоохоронних органів.
XS
SM
MD
LG