Доступність посилання

ТОП новини

Збір підписів за відставку уряду ще не означатиме відставку уряду, і визначальною буде позиція Президента України Леоніда Кучми


Збір підписів за відставку уряду ще не означатиме відставку уряду, і визначальною буде позиція Президента України Леоніда Кучми

Про це журналістам заявив лідер фракції «Реформи та Конгрес» Віктор Пинзеник. За його словами, останнім часом всі «не раз були свідками того, що позиція Президента може визначати долю прем’єр-міністра України».

Він вважає, що незважаючи на збір підписів щодо внесення питання про відповідальність уряду, звіт уряду в парламенті, який заплановано на 17 квітня, може пройти «нормально». Як поінформував В. Пинзеник, свої підписи щодо внесення до порядку денного проекту постанови про недовіру уряду, крім представників фракції Компартії України, зібрали фракції СДПУ(О), «Трудова Україна», Демсоюз та «Яблуко». за словами В.Пинзеника, сьогодні вже зібрано підписи 223 народних депутатів. На його думку, «це ті, хто хоче відправити Віктора ЮЩЕНКА у відставку».

В.Пинзеник зазначив, що треба оцінювати економічні показники за останній час і, зокрема, в порівнянні з попередніми роками. «Якщо сліпий не побачить цієї різниці, це означає, що він ніколи не прозріє, і його не цікавить - чи тенденції позитивні, чи негативні», - зазначив народний депутат.
XS
SM
MD
LG