Доступність посилання

ТОП новини

Під час візиту Папи Римського Іоанна Павла ІІ до України Київ готується прийняти близько 15 тис. членів офіційної делегації та журналістів, а також майже 200 тис. паломників


Під час візиту Папи Римського Іоанна Павла ІІ до України Київ готується прийняти близько 15 тис. членів офіційної делегації та журналістів, а також майже 200 тис. паломників (візит Папи Римського до Києва має відбутися 23 червня цього року)

Про це повідомив Київський міський голова Олександр ОМЕЛЬЧЕНКО сьогодні на прес-конференції. За словами О.ОМЕЛЬЧЕНКА, столична влада готує для великої кількості гостей готелі, а також студентські гуртожитки. Крім цього, 7 столичних стадіонів буде відведено під наметові містечка паломників. О.ОМЕЛЬЧЕНКО також зауважив, що зараз ведеться робота з католиками, що мешкають у Києві, щодо можливого поселення певної кількості паломників у їхніх сім’ях.

Київський міський голова також повідомив, що зараз ведуться переговори з Міністерством освіти України щодо можливого перенесення іспитів у вузах на тиждень раніше. Проводяться відповідні роботи щодо забезпечення правопорядку у столиці.
XS
SM
MD
LG