Доступність посилання

ТОП новини

Радіостанція "Континент", втратила свою ліцензію на мовлення на частоті 100,9 FM


Радіостанція "Континент", втратила свою ліцензію на мовлення на частоті 100,9 FM

Всесвітня Служба Бі-Бі-Сі поширила заяву стосовно рішення Національної ради з телебачення і радіомовлення України, згідно з яким ретранслятор Бі-Бі-Сі у Києві, радіостанція "Континент", втратила свою ліцензію на мовлення на частоті 100,9 FM

Згідно з рішенням Нацради ліцезію на частоту 100,9 FM отримала харківська радіомережа "Онікс", яка також працює в Донецьку.

У заяві Всесвітньої Служби Бі-Бі-Сі сказано, що компанія глибоко шкодує стосовно рішення про відкликання ліцензії "Континенту". Всесвітня Служба Бі-Бі-Сі закликала уряд і президента України переглянути цю справу. Директор радіостанції Сергій Шолох в інтерв'ю Бі-Бі-Сі заявив, що рішення Нацради політично вмотивоване, і радіо "Континент" звернеться до суду.

Він порівняв позицію своєї радіостанції з белградським радіо "Б-92", яке намагалися закрити у часи правління президента Слободана Мілошевича.

Член Нацради Микола Княжицький в інтерв”ю для української служби радіо Свобода заперечив політичні мотиви рішення Нацради, зазначивши, що голосував за відкликання ліцензії. Пан Княжицький пояснив рішення Нацради наявністю фінансових порушень у діяльності "Радіо Континент". За його словами, радіокомпанія нібито заборгувала 300 тисяч доларів Державному іноваційному фондові, і не повернула їх досі.
XS
SM
MD
LG