Доступність посилання

ТОП новини

Незалежна асоціація телерадіомовників звертається до Національної ради з питань телебачення і радіомовлення з пропозицією провести представницький "круглий стіл" з питань ліцензування


Незалежна асоціація телерадіомовників звертається до Національної ради з питань телебачення і радіомовлення з пропозицією провести представницький "круглий стіл" з питань ліцензування і розвитку телерадіоінформаційних відносин в Україні

У відкритому листі на ім'я глави Нацради Бориса Холода, підписаному головою правління Асоціації Сергієм Шолохом, запропоновано провести такий форум до 28 квітня.

У листі зазначається, що процес ліцензування телерадіоорганізацій, особливо в останні тижні, викликає значне занепокоєння як у ЗМІ, так і в широких колах української громадськості.

"З одного боку, Нацрада оприлюднила документи, згідно з якими має відбутися конкурсний відбір і ліцензування. З іншого боку, ці документи Верховною Радою України визнані такими, що не відповідають вимогам законодавства України.

Таким чином, виникає питання: наскільки легітимним є процес конкурсного відбору і ліцензування ТРО", - говориться в листі.
XS
SM
MD
LG