Доступність посилання

ТОП новини

Фракція “Батьківщина” переконана, що тільки уряд Віктора Ющенка не розміняв національні інтереси на свої власні амбіції


Фракція “Батьківщина” переконана, що тільки уряд Віктора Ющенка не розміняв національні інтереси на свої власні амбіції

Київ, 18 квітня 2001 - Сьогодні на сесії Верховної Ради виступив один з лідерів парламентської фракції “Батьківщина” Олександр Турчинов, який наголосив, що для відставки уряду Віктора Ющенка немає жодних соціально-економічних підстав.

“Фракція “Батьківщина” переконана, що тільки уряд Віктора Ющенка не розміняв національні інтереси на свої власні амбіції”, - підкреслив Олександр Турчинов. Він закликав припинити шантаж уряду Ющенка, адже йдеться про небезпеку незалежності України. Пан Турчинов також закликав перестати втягувати Верховну Раду у політичну кризу.

Сьогодні ж на сесії виступив лідер фракції “Яблуко” Михайло Бродський, який засудив факт суміщення у діяльності Миколи Азарова як голови Державної податкової адміністрації та голови партії “Регіони України”.

“Микола Азаров, поєднуючи дві посади, грубо порушує законодавство України. Якщо він хоче зайнятися політикою, він має залишити посаду головного митника країни”, - заявив Михайло Бродський. За його словами, у четвер 19 квітня фракція “Яблуко” має намір наполягати, щоб Верховна Рада ухвалила постанову про висловлення недовіри Миколі Азарову.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG