Доступність посилання

ТОП новини

Прем'єр-міністр України Віктор Ющенко переконаний, що незадовільна оцінка діяльності уряду, дана Верховною Радою, не є поразкою як такою


Прем'єр-міністр України Віктор Ющенко переконаний, що незадовільна оцінка діяльності уряду, дана Верховною Радою, не є поразкою як такою

"Я переконаний, що сьогодні уряд не зазнав поразки", - заявив прем'єр в четвер у Києві після закінченні голосування в парламенті за підсумками розгляду звіту уряду.

"У мене немає відчуття того, що демократичні сили сьогодні програли", - сказав він, наголосивши, що голосування в четвер було "фарсом" і досить серйозним випробуванням.

Відповідаючи на запитання журналістів про те, чому президент України Леонід Кучма не висловився на захист курсу, який реалізує уряд відповідно до визначених главою держави напрямів, В.Ющенко сказав, що це "питання до президента".

Говорячи загалом про процедуру голосування, що відбулася в четвер по звіту уряду в парламенті, прем'єр заявив, що для нього це було "болісно". "Особливо цинічним", за його словами, виглядав той факт, що відбувалася торгівля "власне політичним курсом України". Прем'єр також відзначив той факт, що представники парламентських фракцій і груп, які проголосували за незадовільну оцінку діяльності уряду, так і не змогли дійти згоди, за які саме результати діяльності уряду винесено таку оцінку.
XS
SM
MD
LG