Доступність посилання

ТОП новини

Радник прем’єр-міністра з питань Верховної Ради Сергій Соболєв: “Керівник кампанії по зняттю Ющенка – це президент”


Радник прем’єр-міністра з питань Верховної Ради Сергій Соболєв: “Керівник кампанії по зняттю Ющенка – це президент”

Київ, 20 квітня 2001-

Радник прем’єр-міністра з питань Верховної Ради Сергій Соболєв в інтерв’ю для Радіо “Свобода” зазначив:

“Я думаю, єдине на що здатні ті, хто проводить процедуру по знищенню уряду Ющенка, – це відправити уряд у відставку. Я впевнений, що уряд не піде у відставку, і ініціатори це чудово розуміють. А щодо питання, хто це організовує, – це настільки явно. Це було очевидно і тоді, коли Тигипко, разом з Волковим, намагалися працювати проти Ющенка. Але Ви знаєте, навіть не це дивує.

Симоненко і Тигипко – це люди, які пов”язані всім: родинними зв’язками, роботою в одному банку. Як у Симоненка повертається язик вести мову про захист інтересів народу, коли власний син працює у Тигипка в банку?! Який це цинізм. Але цинізм для цих людей – це головна зброя. І останнє. Те, що відбулося в останні два дні, засвідчує: є велика кількість депутатів, які входять в олігархічні фракції, але яких не зламали ні дзвінки президента, ні прямі натяки на те, як вони мають голосувати.

Ці люди стояли чітко, послідовно і їх не залякати. На жаль, виявилось, що більшість депутатів виконували прямі доручення президента по зняттю прем’єра Ющенка. Саме тому треба правильно розставляти акценти. Керівник кампанії по зняттю Ющенка – це президент.”

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG