Доступність посилання

ТОП новини

Петро Симоненко - “за” незадовільну оцінку уряду


Петро Симоненко - “за” незадовільну оцінку уряду “бо … у нас мільйон двісті тисяч людей сьогодні хворіють різними формами психічних захворювань, 740 тисяч – онкозахворюваннями, 720 тисяч – це алкоголіки”

Київ, 20 квітня 2001 – Лідер українських комуністів Петро Симоненко в інтерв’ю для Радіо “Свобода” зазначив:

“Ми підтримали пропозицію, яка вносилась на голосування, щодо незадовільної оцінки діяльності уряду. Бо на 400 тисяч скоротилося населення України за минулий рік, і процеси поглиблюються.

Такі, як: у нас мільйон двісті тисяч людей сьогодні хворіють різними формами психічних захворювань, 740 тисяч – онкозахворюваннями, 720 тисяч – це алкоголіки. Так хіба можна сьогодні вести мову про майбутнє України, народу України з цим урядом і з цією політикою?”

Якщо комуністи незадоволені економічною стороною діяльності уряду, то фракція “Трудова Україна” вимагає зміни складу Кабінету міністрів. Трудовики виступають за коаліційний уряд.

Говорить голова партії Сергій Тигипко:

“Ми бачимо, що є позитивні речі в діяльності уряду, але багато чого не зроблено. Яким чином повернутися до продуктивної праці? Ми вважаємо – через коаліційний уряд, в першу чергу, через представників. Не може сьогодні “Трудова Україна” не мати жодного члену Кабінету міністрів, коли має 46 голосів і є другою партією після комуністів”.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG