Доступність посилання

ТОП новини

Захід схвалив рішення про дострокову відставку Президента України Леоніда КУЧМИ через його зближення з Росією


Захід схвалив рішення про дострокову відставку Президента України Леоніда КУЧМИ через його зближення з Росією

Захід схвалив рішення про дострокову відставку Президента України Леоніда КУЧМИ через його зближення з Росією, заявив голова Української народної партії «Собор» Анатолій МАТВІЄНКО сьогодні на прес-конференції.

Як передає наш кореспондент, А.МАТВІЄНКО повідомив, що за наявною в нього інформацією, Захід ще в минулому році запропонував Л.КУЧМІ «російський сценарій» передачі державної влади. Така пропозиція «образила Л.КУЧМУ, але він попросив «тайм-аут» до проведення президентських виборів в США», сказав А.МАТВІЄНКО. «За цей час Л.КУЧМА зблизився з Росією». Тому рішення про його дострокову відставку остаточне, - повідомив народний депутат.

За твердженням А.МАТВІЄНКА, дострокові президентські вибори можуть відбутися ще до парламентських виборів 2002 року, але до цього не готова жодна політична сила. Більш імовірно, що дострокові президентські вибори відбудуться після виборів до Верховної Ради. Тому олігархи і комуністи зміцнюватимуть свої позиції, щоб впливати на подальший розвиток подій. До того ж, у Л.КУЧМИ на сьогодні залишився невеликий вплив, впевнений народний депутат.
XS
SM
MD
LG