Доступність посилання

ТОП новини

УТ-1 не є якісним ані з точки зору професіоналізму, ані власне інформаційним продуктом


УТ-1 не є якісним ані з точки зору професіоналізму, ані власне інформаційним продуктом

Працівникам редакції УТ-1 «справді був запропонований лист на захист президента Національної телекомпанії України Вадима ДОЛГАНОВА, однак колектив відмовився підписати цей напівграмотний документ, складений ним самим», заявив сьогодні на прес-конференції в Києві завідувач редакції аналітичних програм НТКУ Олесь КОВАЛЬЧУК.

Як передає наш кореспондент, він сказав, що «те, що нині відбувається на УТ-1, не може не засмучувати». Пан КОВАЛЬЧУК визнав, що «не журналісти повинні проводити прес-конференції та оприлюднювати заяви, однак до цього змушує ситуація, яка склалася на УТ-1».

Наголосивши на небажанні наражати своїх колег на неприємності, О.КОВАЛЬЧУК зауважив, що водночас «вважає своїм обов’язком запевнити, що не всі мають тотожну думку щодо того, як має розвиватися канал, не всі поглинуті конформізмом і не всі намагатимуться і далі мовчати й робити вигляд, що нічого негативного на каналі не відбувається». А тому свій виступ розцінює «як виважений крок і як намагання донести до громадськості ту думку, яку важко донести у рамках форматів, що панують на УТ-1».

На його переконання, те, що споживають громадяни України з УТ-1, не є якісним ані з точки зору професіоналізму, ані власне інформаційним продуктом.
XS
SM
MD
LG