Доступність посилання

ТОП новини

Реакція з регіонів на відставку Ющенка: Едуард Гурвіц для Радіо “Свобода”


Реакція з регіонів на відставку Ющенка: Едуард Гурвіц для Радіо “Свобода”

Одеса, 26 квітня 2001 - Комуністи та пропрезидентські фракції проігнорували думку українських патріотичних партій та відправили 26 квітня у відставку уряд Віктора Ющенка. На думку народного депутата України Едуарда Гурвіца, відставка уряду Ющенка призведе до “чергових потрясінь”.

Едуард Гурвіц далі:

“Дуже дивно, хоча і досить таки зрозуміло, що разом з комуністами проголосували за відставку уряду і люди, які мали б прислухатися до думки власних виборців. Адже, комуністи не вперше так роблять, вони завжди вважали народ бидлом. У постанові про недовіру уряду Ющенка все перекручено, є багато брехні, і це знову ж таки характерно для комуністичного режиму, який оголошував, що ми живемо у дуже добрих умовах ( коли всі ми бачили, що живемо погано).

Нічого іншого не слід було чекати так само і від нинішніх комуністів. Але, у КПУ лише 105 голосів, а за відставку Кабінету міністрів проголосувало 263 депутати в цілому. Це означає, що голос людей, які нині стоять на площі біля парламенту, \стільки тут ще не було\ , і які прийшли підтримати Віктора Ющенка – їхній голос не був почутий у Верховній Раді.

Недовіра населення до влади тепер буде посилюватися.

Я думаю, що Президент допустив стратегічну помилку, не давши уряду Ющенка попрацювати для України і зробити все можливе для того, щоб життя у країні якось налагодилося”.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG