Доступність посилання

ТОП новини

Міністр закордонних справ Ізраїлю Шимон Перес під час вчорашньої зустрічі у Вашингтоні з держсекретарем США Коліном Пауеллом заявив, що Ізраїль бажає якнайшвидшого відновлення мирних переговорів


Міністр закордонних справ Ізраїлю Шимон Перес під час вчорашньої зустрічі у Вашингтоні з держсекретарем США Коліном Пауеллом заявив, що Ізраїль бажає якнайшвидшого відновлення мирних переговорів з палестинцями

За словами Пауелла, Сполучені Штати готові докласти усіх зусиль для сприяння послабленню напруги та відновлення економічної активності у регіоні.

Сьогодні Шимон Перес зустрічається з президентом США Джорджем Бушем. Очікується, що вони обговорять можливість припинення вогню між ізраїльтянами та палестинцями, а також єгипетсько-йорданську ініціативу з відновлення близькосхідного мирного процесу.

Прем”єр-міністр Ізраїлю Аріель Шарон відмовився від припинення будівництва єврейських селищ на окупованих територіях. Ця вимога є однією із головних у плані близькосхідного врегулювання, запропонованому Єгиптом та Йорданією.

Шарон також вимагає від палестинців негайного припинення нападів на ізраїльтян, наголошуючи, що це – обов”язкова умова відновлення мирних переговорів.
XS
SM
MD
LG